1995-ben alapított, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az európai és amerikai divatpiacokkal a tervezési, fejlesztési és gyártási folyamatokban. Növekvő gyártó vagyunk & exportőr a divat ruházat található Guangzhou, Kína.


A világ legnagyobb szövetpiacának közelében tervezőink képesek a legújabb szövetek és kiegészítők beszerzésére a stílusok létrehozásához, amelyeket a divat trendek mutatnak Párizsban és New Yorkban. A divat, amely megfizethető egy olyan új generációs nők számára, akiknek minden nap szenvedélye van, hogy új önképet hozzon létre.


Bármelyik szövetben, divatban vagy formában többféle stílust készíthetünk, beleértve a csipke kopást, a sifon fodros részleteket, a szövött dzsekiket, a trikó felsőrészeit és bármi mást, amit kíván.


D & J több mint 350 alkalmazottal rendelkezik, akiknek saját szakterületeik vannak. Van egy 20 erős osztályunk a minták készítéséhez. Ez biztosítja, hogy a minták rövid idő alatt elkészüljenek. Erős és professzionális tervezői csapatot is foglalkoztatunk, hogy biztosítsuk az élvonalbeli terveket. Ezenkívül professzionális kereskedőink személyre szabott és kényelmes élményt biztosítanak.

2-_17.jpg